DeWaterbus online ticketverkoop

 

Een dagje de stad of regio Antwerpen verkennen? Kies uw halte van vertrek en bestemming; u ontvangt uw unieke ticket(s) binnen maximaal 90 minuten in uw mailbox.

 

Reist u met meerdere personen of in een groep?

U kan meerdere tickets kopen, ook voor grote groepen. Wanneer u met de hele groep in 1 keer reist verloopt toegang razendsnel. Reist u gescheiden terug? Ook dat is geen probleem. Iedere reiziger heeft zijn eigen ticket.

 

Opgelet! Een ticket is een vervoerbewijs maar géén reservering!

Reserveren op het openbaar vervoer is niet mogelijk.

*** reist u binnen 90 minuten ? Klik hier
kaart bestemmingen DeWaterbus
Bovenstaand koopt u uw losse tickets voor een enkele of een retourreis. Om redenen vanuit AVG verstrekken wij de tickets zonder account, en aan een door de betalende partij (koper) opgegeven e-mailadres. 

Wees secuur met het opgeven van uw emailadres! Op juistheid vindt geen controle plaats, en de gekochte en betaalde tickets zijn onlosmakelijk verbonden met dit emailadres. (ook bij een typfout).

Het afgegeven Ticket is digitaal verleend aan drager, en gelimiteerd in gebruik. Koper is zelf verantwoordelijk voor het delen, doorsturen of vermenigvuldigen van de unieke ticket(s). Concreet kan het er in resulteren dat een gekopieerd ticket al is verbruikt door degene die het ticket goed- of kwaadschiks van u heeft verkregen, en dat hierdoor de door u bedoelde reiziger wordt geweigerd.

Resumé : pas goed op uw mailbox/ ticket !